Een goed gesprek – met diepgang
In gesprek over het leven en de vragen die daar bij horen. Zingeving, levensvragen, wie ben ik, wat wil ik, waarom doe ik de dingen zoals ik ze doe, waar denk/pieker ik over, wat is de zin van het leven, wat is mijn levensverhaal. Waar sta ik nu en waar ga of wil ik heen? Maar ook, wat gebeurt er nu in mijn leven waar ik graag over wil praten. We hebben allemaal onze vragen, twijfels en overpeinzingen. Deze avonden zijn er om die te delen en om er over in gesprek te gaan. Per avond bekijken we wie er iets heeft wat hij of zij in wil brengen of delen of wat iemand bezighoudt. De inhoud van de avonden wordt dus per avond door de deelnemers bepaald. De ervaringen tot nu toe zijn dat er iedere keer bijzondere gesprekken plaatsvinden met zeer veel diepgang.

Een goed gesprek – in stilte
Met elkaar in stilte samen zijn. Ervaren en delen wat stilte doet. Stilte heeft een effect. Voor iedereen anders maar het doet iets met je. Samen in stilte zijn is ook een vorm van in gesprek zijn. Na een kop koffie of thee gaan we in de kerk een half uur in stilte zitten. Na afloop is er ruimte ervaringen met elkaar te delen. Delen is niet verplicht, het is een uitnodiging.

Inspiratiebijeenkomsten
In een groep van maximaal 10 mensen ga je in 8 maandelijkse bijeenkomsten gericht werken aan jouw persoonlijke groei. Het programma wordt aangeboden door Edwin Vonk. Door middel van opdrachten, gesprekken, oefeningen en meditaties leer je jezelf beter kennen. Onderwerpen die aan bod komen zijn:
* Wat kost en geeft energie?
* Hoe voel ik mij en waar heb ik behoefte aan?
* Hoe besteed ik mijn tijd en aandacht en hoe zou ik het willen?
* Grenzen stellen en nee zeggen?
* Wat triggert mij waardoor ik mezelf verlies?
* Het kind in jezelf.
* Waar kom ik vandaan, wat is mijn levenslijn.
Allemaal bedoelt om er achter te komen wie jij nu écht bent, wat je écht wilt en hoe je, als je dat wilt, kunt veranderen.
Deze bijeenkomsten zijn in een vaste groep die jaarlijks in oktober begint. Bedoeling is dat je alle bijeenkomsten volgt. Opgeven kan door een mail te sturen naar welkom@sameninhetwittekerkje.nl

Samen aan tafel
Op de eerste vrijdag van de maand is er de mogelijkheid om ,maximaal met 12 mensen, samen te eten. Voor het hoofdgerecht wordt gezorgd, voor- na- of bijgerechten mogen door de deelnemers meegenomen worden. Met elkaar wordt de tafel gedekt en na het eten alles weer opgeruimd. Tijdens het eten is er ruimte voor een ontspannen of goed gesprek. Aanmelden kan via welkom@sameninhetwittekerkje.nl of door te bellen met Jacqueline, de organisator, op 06-45566108.

 

SAMEN: ontmoeting, zingeving en inspiratie